FloraHolland


Calathea rosea-picta Shinestar

FLORAHOLLAND (10 september 2009) - Vanaf week 37 voert Handelskwekerij Gebroeders Valstar uit Maasland (adm.nr. 4127) de nieuwe Calathea rosea-picta Shinestar (productcode 105797) aan op FloraHolland Aalsmeer. Deze nieuwe Calathea is vanaf week 37 ook via FloraHolland Connect verkrijgbaar.

Assortiment
De Shinestar is een bonte Calathea met her en der een roze vlam. Naast de Shinestar maken onder andere de Triostar en de Rosastar onderdeel uit van het assortiment van Handelskwekerij Gebroeders Valstar.

Welterusten
De Calathea's en dus ook de Shinestar hebben een bijzondere eigenschap. Zij sluiten hun blaadjes als het donker wordt. Zodra het licht afneemt, is het ritselen hoorbaar! Tussen het blad en de steel zit een soort gewrichtje dat de blaadjes doet bewegen onder invloed van licht.

De Tuinruimers
Tijdens de uitzendingen van De Tuinruimers op 19 en 26 september en 2 november a.s. wordt het totale assortiment van Handelskwekerij Gebroeders Valstar gepresenteerd.

PlantPrimeur
De Shinestar wordt als PlantPrimeur geveild op FloraHolland Aalsmeer en is ook beschikbaar via FloraHolland Connect. Wie meer informatie wil over bovenstaand product of over de diensten van FloraHolland bij de introductie van producten en concepten, kan contact opnemen met FloraHolland afdeling Product- en Conceptontwikkeling, T 0174-63 42 84 of T 0297-39 27 28.