Gemeente Waddinxveen

Wijkplatforms

Groot onderhoud Tweede Bloksweg

Het asfalt op de Tweede Bloksweg in Waddinxveen voldoet niet meer aan de richtlijnen die de provincie stelt aan een goed en veilig wegdek. Dat is voor de provincie (wegbeheerder) aanleiding om grootschalig onderhoud uit te voeren.

Â

Waar en wanneer?

* Tweede Bloksweg

* verwachte start: begin november 2009

* verwachte duur: 3 wekenÂ

Hoe?

* Asfalt verwijderen overdag op weekdagen
* Asfalt aanbrengen in enkele nachten of weekenden
* De Tweede Bloksweg wordt in principe afgesloten. Verkeersregelaars laten het bestemmingsverkeer langs de afzetting en geven aanwijzing hoe u veilig langs de werkzaamheden kunt rijden.

* Het asfalteren gebeurt in één keer. Tot die tijd rijdt u over een puinlaagÂ

Door de werkzaamheden op deze manier uit te voeren, hoopt de provincie de Tweede Bloksweg zo optimaal mogelijk bereikbaar te houden voor de bedrijven en de bewoners. De precieze planning wordt later bekend.

Â

Wat?

De weg inclusief de fundering wordt vervangen. De weg wordt een halve meter breder waardoor het veiliger is om langzaam verkeer in te halen. Er komen zogenaamde fietssuggestiestroken aan beide kanten van de weg.

Wat voor overlast kunt u verwachten?

Het slopen van het asfalt geeft geluidsoverlast. Ook kan het gebeuren dat het wat langer duurt voordat u bij uw woning bent. Hoewel de provincie er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken, kan ongemak niet worden voorkomen. De provincie vragen daarvoor bij voorbaat uw begrip.

Â

Meer informatie?

Uitgebreidere informatie over de werkzaamheden en de planning vindt u op www.n453.nl. Telefonisch kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken op 070 441 6622.
Vragen en opmerkingen kunt u ook sturen aan n453@pzh.nl.