Gemeente Wassenaar

Lions sportronde 2009 in teken van steun millennium doelen

Lions CLub Wassenaar-Duin organiseert binnenkort de jaarlijkse Wassenaarse Familie Sportronde.

zondag, 6 september a.s., locatie: het sportveld bij het zwembad aan de Zanderijlaan; aanvang 12.00 uur:lopen, fietsen, zwemmen en gezelligheid

Dit jaar is de opbrengst van de sportronde bestemd voor de volgende goede doelen:

Lunga-Lunga Kenia: In het kader van het Milleniumproject van de Verenigde Naties ondersteunt de Gemeente Wassenaar, voortbouwend op een door het Adelbert College geïnitieerd project, scholen in het Lunga-Lunga gebied in Kenia door middel van het bouwen van schoollokalen, het leveren van boeken en het preventief bevorderen van de gezondheid door goede voorlichting en sanitaire voorzieningen. Voorts verblijven via Dutch Dental Care Foundation regelmatig tandartsen, ook uit Wassenaar, voor een periode van 4 weken ter plaatse teneinde tandheelkundige hulp te verstrekken.

De Compaan: Lions Club Wassenaar-Duin heeft een speciale relatie met deze stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt bij het leiden van hun eigen leven in en met de samenleving. De Compaan bezit twee huizen in de Havenstraat, waar deze mensen onder begeleiding zelfstandig wonen.

Doe mee aan de Wassenaarse Familie Sportronde 2009! Kom met uw kinderen, familieleden
en vrienden lopen, fietsen en zwemmen. Kom met je klas of met teamgenoten van je sportclub. Kom met uw buren en doe mee! Toon je betrokkenheid! Iedereen, ongeacht leeftijd kan meedoen en het eigen tempo bepalen, het is geen wedstrijd. Naast het sportieve element spelen sfeer en gezelligheid een grote rol.

Om 12.00 zal burgemeester Hoekema het starschot geven, het zou fantastisch zijn wanneer hij dan vele dorpsgenoten aantreft!

Lionsclub Wassenaar-Duin supports Lunga-Lunga District in Kenya

The proceeds of the annual Family Sportsday 2009 , organised by the local Lionsclub Wassenaar-Duin, are earmarked for the Wassenaar Millennium project Lunga Lunga in Kenya.
Local expatriates and their friends are more than welcome (EUR 5 p.p) to join many Wassenaar families, sportteams, classes and individuals in some biking, walking and swimming.
We meet at the sportsfield near the municipal swimming pool at the Zanderijlaan.

Informatie en registratie / Information and registration

Kaarten zijn beschikbaar bij de start van het evenement op het sportveld aan de Zanderijlaan, vóórverkoop gaat via scholen en sportverenigingen.

Tickets are available at the beginning of the event at the sportsfield Zanderijlaan, presale by schools and sporting clubs.

Inlichtingen: Marcel Runderkamp / mar.runderkamp@planet.nl Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl