Topkok Rick Stein komt naar Nederland en presenteert nieuwste boek
10/08/2009 11:39
Tirion Uitgevers BV
De bekende Britse BBC-chef-kok Rick Stein heeft
een passie voor knisperend en kakelvers voedsel.
Dit leidde hem naar verschillende continenten,
langs woeste en lieflijke maar altijd vruchtbare
kustlijnen.
In een niet-aflatende zoektocht naar de allerbeste
producten die deze kusten te bieden hebben. In
Van kust tot kust beschrijft hij de boeiendste
keukens ter wereld. Met ruim 130 recepten: van een klassieke steak van de rotsen van
Cornwall tot aan Japanse sashimi en exquise eendenborst met meloen uit Sydney.
Inclusief klassieke basisrecepten en bereidingstechnieken á la Stein.
Op donderdag 3 september geeft de topkok een eenmalige live
kookdemonstratie in restaurant De Bijenkorf Kitchen, 5de etage van de
Bijenkorf Amsterdam. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om
deze culinaire avond mee te maken.
Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl
http://www.tirion.nl