Gemeente Enschede

Hoe maken we het verkeer in Enschede (nog) veiliger?

Denk mee en vul de enquête in op verkeersopinie.nl/enschede

De verkeersveiligheid in Enschede is vergelijkbaar met die in andere middelgrote steden in Nederland. Dat is op zich goed, maar zeker geen reden om achterover te leunen: ieder verkeersongeval is er één te veel. Daarom werkt Enschede aan een nieuw verkeersveiligheidsplan. Hierin komt te staan welke verkeersveiligheidsproblemen de gemeente, samen met partners als politie en Veilig Verkeer Nederland, de komende jaren zal aanpakken. Denkt u met ons mee?

Bij het opstellen van het Verkeersveiligheidsplan kunnen we uw mening goed gebruiken. Welke wegen of kruispunten vindt u onveilig? Hoe kan dat anders? Wat zijn uw ervaringen met andere verkeersdeelnemers? De vragenlijst op verkeersopinie.nl/enschede loopt van 28 juli tot en met 18 september 2009. Met deze internetenquête kunt u uw mening en suggesties over de verkeersveiligheid in Enschede kwijt. Het is ook mogelijk om specifieke locaties op de kaart aan te wijzen die volgens u verkeersonveilig zijn. Help mee uw stad en uw wijk weer een stukje verkeersveiliger te maken en surf naar verkeersopinie.nl/enschede.

Heeft u geen internet? Er zijn enquêteformulieren verkrijgbaar bij de balies van het stadskantoor, het stadhuis, de stadsdeelkantoren en bij de bibliotheken. We kunnen u
ook een formulier toesturen. Bel hiervoor met de afdeling Bereikbaarheid & Mobiliteit van de gemeente Enschede, telefoon 053 481 55 29.

Geplaatst: 02 september 2009.

2 september 2009