Dienstenbond CNV

Nieuws

2 september 2009

Bert van Boggelen interim-voorzitter CNV

Bert van Boggelen is per 1 september 2009 interim-voorzitter van het CNV. Op dit moment loopt de procedure voor het benoemen van een nieuwe voorzitter.

Van 1985 tot 1988 werkte Bert van Boggelen (1961) als districtsmedewerker van de Jongerenorganisatie CNV in Goes. Daarna werd hij algemeen secretaris van de Jongerenorganisatie CNV. In 1994 stapte hij over naar de vakcentrale CNV waar hij werkte aan de organisatievernieuwing van het CNV. In 1996 verliet hij het CNV voor een baan als senior-adviseur bij Rijnconsult.

Bert van Boggelen is sinds 1 september 1999 lid van het Dagelijks Bestuur van de vakcentrale CNV met als portefeuille algemeen secretaris/penningmeester en hij was ook vice-voorzitter. Hij is tevens lid van het managementteam van de vakcentrale CNV.

Zijn voorganger René Paas gaat per 1 september aan de slag als voorzitter van Divosa, de vereniging van directeuren van gemeentelijke sociale diensten. Op 14 september neemt Paas officieel afscheid met het symposium `Anders kijken naar werk'.