Politie Utrecht

Persbericht Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 02-09-2009

Aanrijding letsel

WOUDENBERG- Op dinsdagochtend raakte een bromfietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 07.30 uur reed de 17-jarige bromfietser uit Woudenberg over de Dorpsstraat. Een 47-jarige automobiliste uit Woudenberg zag bij het afslaan de bromfietser over het hoofd en een aanrijding ontstond. De bromfietser werd gelanceerd over de motorkap, raakte gewond aan zijn been en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Toezicht op stopverbod Ariaweg

AMERSFOORT Op de Ariaweg geldt sinds kort een stopverbod. De politie gaat vanaf begin september hierop controleren en verbaliseren bij overtredingen. Het verbod is ingesteld om hinder van veel geparkeerde en stilstaande voertuigen te voorkomen. De boete voor stilstaan bij een zone met een stopverbod is 60 euro.

Vernieler aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij vernielingen had gepleegd bij een restaurant. Omstreeks 18.30 uur kreeg de politie de melding dat een 52-jarige man uit Amersfoort in een horecagelegenheid aan de Utrechtseweg vernielingen had gepleegd. Zo was de deurklink kapot gemaakt en de toiletpot. De man werd aangehouden en op het politiebureau probeerde hij een agent te bijten. Hij is ingesloten voor verhoor.