RTL Group

Éen op vijf kijkers in leeftijd 13 tot 34 jaar stemt af op So You Think You Can Dance'

Het tweede seizoen van So You Think You Can Dance beleefde gisteravond een goede start. Maar liefst één op de vijf kijkers in de leeftijd van 13 tot 34 jaar stemde af op het RTL 5-programma. Met een zenderaandeel van 20% in de doelgroep 20-34 jaar is het ook zeer sterk van start gegaan in de core doelgroep Het programma scoorde in de doelgroep boodschappers 20-49 jaar 15% zenderaandeel. Zondag kwam als gehele dansavond hoog uit met een totaalscore van 14,3% zenderaandeel in 20-34 jaar. Het begin van het nieuwe seizoen gisteravond zorgt voor bijna een verdrievoudiging in de doelgroep ten opzichte van vorige week.

Aanstaande zondag wordt de zoektocht naar de meest favoriete danser van de Lage Landen vervolgd met nieuwe audities. Na deze rondes en de bootcamp blijven alleen de allerbeste dansers over om het tegen elkaar op te nemen in de spectaculaire liveshows. Allemaal strijden ze om die felbegeerde hoofdprijs van 20.000 euro, een dansopleiding naar keuze én een rol in de nieuwe Nederlandse musical Hairspray.

Uitzending: RTL 5, elke zondag, tussen 20.00 uur en 21.30 uur. Herhaling: RTL 5, elke maandag, tussen 22.30 uur en 23.30 uur.

Website:soyouthinkyoucandance.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Fotos kunnen aangevraagd worden via fotoaanvraag@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.