Politie Zeeland


---


W-2834-2009 Mishandeling Vlissingen
Zaterdagmiddag rond 16.15 uur is 45-jarige eigenaar van een horecagelegenheid aan het Beursplein in Vlissingen door klanten mishandeld.
De eigenaar liep achter een gezin (man, vrouw en kind) aan nadat zij de gelegenheid, zonder te betalen voor het door hun genuttigde eten, wilden verlaten.
Nadat de eigenaar de klanten aansprak en hen vorderde te betalen sloeg de mannelijke klant hem. Hierop liep het gezin weg in de richting van het Bellamypark.

Z-2835-2009 Brandstichting
Zaterdagavond rond 23.10 uur kreeg de politie de melding dat er brand was uitgebroken op een bedrijfsterrein aan de Oudelandseweg in Terneuzen.
Op het terrein bleek een houtstapel in brand te staan. Door de brandweer is de brand geblust. De schade bedraagt enkele honderden euro's.
De eigenaar van het bedrijf deed aangifte van brandstichting.

W-2836-2009 Aanhoudingen wegens vernieling, Vlissingen
Zaterdagavond rond 23.55 uur zijn aan de Vlissingse Kleiweg in Vlissingen een 16-jarige jongen, een 17-jarige jongen en een 18-jarige jongen (allen uit Vlissingen) aangehouden wegens vernieling.
Rond 23.50 uur kreeg de politie de melding dat er vernielingen gepleegd werden aan een schoolgebouw aan de Troelstraweg in Vlissingen.
Toen ze ter plaatse kwamen vluchtten er enkele jongeren weg. Bij de school bleken een prullenbak en een ruit vernield te zijn.
Van de gevluchte jongeren konden er drie aan de Vlissingse Kleiweg worden aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

W-2837-2009 Diefstal uit bedrijfspand, Veere
In de nacht van zaterdag op zondag tussen 02.00 uur en 05.30 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Kaai in Veere.
Uit het pand zijn enkele honderden euro's, computerapparatuur met onbekende waarde en waardepapieren weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

W-2838-2009 Auto uitgebrand, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.55 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Koninginnelaan in Middelburg volledig uitgebrand.
De eigenaresse van de auto uit Antwerpen parkeerde haar auto rond 03.00 uur die nacht aan de Koninginnelaan in Middelburg. Rond 05.55 uur brandde haar auto volledig uit. Het totale schadebedrag is onbekend.
De eigenaresse van de auto heeft aangifte van brandstichting gedaan.