Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 30-08-2009

Jeugdige graffitispuiters in de kraag gevat

BREDA: De politie heeft zaterdagavond drie Bredase jongens van 14, 15 en 16 jaar aangehouden wegens graffitispuiten. Een oplettende getuige zag drie knullen rond 20.00 uur met spuitbussen in de weer bij een noodlokaal van een school aan de Plateelbakkerstraat en waarschuwde de politie. Het drietal mocht mee naar het bureau.

Horecatoezicht binnenstad Breda opnieuw zonder aanhoudingen

BREDA: Ook zaterdagavond en -nacht is waren er tijdens het
horecatoezicht in de binnenstad van Breda geen aanhoudingen
noodzakelijk, net als de avond en nacht daarvoor. Het was wel erg druk in de stad, met veel groepen stappers van buiten Breda. Enkele kleine opstootjes konden door snel optreden in de kiem worden gesmoord. Er werden ook geen bekeuringen uitgeschreven. Kortom, het uitgaanspubliek in de binnenstad heeft zich dit weekeinde van zijn beste kant laten zien.

Drie Roosendalers aangehouden voor vernieling ruit

BREDA: Drie mannen van 18, 18 en 19 jaar uit Roosendaal zijn
zondagmorgen rond 04.00 uur aangehouden. Zij worden verdacht van het vernielen van een ruit van een bedrijfspand aan de Nieuwstraat. Een getuige zag wat er gebeurde en seinde de politie in. Zelf volgde hij het drietal. Zij gingen ervandoor in een auto, maar konden op de A58 in Etten-Leur langs de kant van de weg worden gezet. De drie
verdachten mochten mee naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 30-08-2009 12:55 | © Regio Midden en West Brabant |