Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.15 uur

Utrecht, 30-08-2009

Man mishandeld na wildplassen
BAARN De politie heeft zaterdagavond 28 augustus een 50-jarige man uit Baarn en een 59-jarige man uit Soest aangehouden, die op de Prins Hendriklaan een 49-jarige man uit Baarn hadden mishandeld.

Die avond om 21.00 uur werd de politie gewaarschuwd. Agenten troffen op de hoek van de Prins Hendriklaan en de Spoorstraat het slachtoffer aan en een van de verdachten. Die moest mee naar het politiebureau. De andere verdachte was naar huis gereden. Ook hij werd aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor in verband met openlijke geweldpleging. Het slachtoffer deed aangifte. Hij had er wat van gezegd toen hij zag dat één van de mannen tegen een hek stond te plassen. De mannen reageerden agressief. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen. Hij raakte lichtgewond. De politie maakt proces-verbaal op.

Grote alcoholcontrole
BAARN / SOEST De politie heeft op zaterdagavond 29 augustus, van 20.15 uur en 22.30 uur in Baarn op de Amsterdamsestraatweg en in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 augustus, van 00.00 uur tot 02.00 uur in Soest op de Birkstraat bij een grote alcoholcontrole in totaal 845 blaastesten afgenomen.

Zes bestuurders kregen proces-verbaal omdat ze te veel hadden gedronken, een wegens het negeren van een geslotenverklaring, een omdat hij zijn licht niet aan had en een omdat hij een bromfiets bestuurde zonder helm op.

Grote vechtpartij op straat
SOEST De politie heeft zaterdagavond 29 augustus op de Eigendomweg vier vrouwen van 45, 19 en 18 jaar en een man van 21 jaar, alle vijf uit Soest en Baarn aangehouden, op verdenking van betrokkenheid bij een vechtpartij op straat.

De politie werd die avond om 18.30 uur gealarmeerd na een uit de hand gelopen woordenwisseling. In totaal bleken circa 14 personen met elkaar op de vuist te zijn gegaan. Vijf van hen waren verdachte en moesten mee naar het politiebureau en werden ingesloten voor verhoor.

De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.