Landgoedconcert op zondag 30 augustus

06/08/2009 12:23

de12Landschappen

De Stichting Het Zuid-Hollands Landschap viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. En dat wordt muzikaal gevierd. Op zondag 30 augustus bent u van harte welkom op het zomerse jubileumconcert op landgoed Huys te Warmont in Warmond. De doorlopende openlucht optredens duren van 11.30 uur tot 15.00 uur. Neem uw picknickkleed of klapstoel mee en geniet van vrolijke pop-, aanstekelijke jazz- en prachtige klassieke muziek. De toegang is gratis.

Het landgoedconcert is financieel mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij en Fonds 1818.

Gevarieerd programma

Het Zuid-Hollands Landschap biedt u tijdens het jubileumconcert een gevarieerd muzikaal programma aan. Tussen 11.30 uur en 15.00 treden alle musici meermalen op. Om 11.30 uur bijt het ruim honderd man en vrouw tellende Eurokoor, voor het monumentale landhuis, het spits af. Hun repertoire bestaat onder meer uit liedjes van ABBA, Hair, Phill Collins, Eric Clapton, Sting en Robbie Williams. Duo Hofinger (klassieke muziek) en het Leonardas Trio (jazz) verzorgen optredens op graslandjes met namen als De Droomweide op het landgoed. Tijdens het maken van een korte wandeling hoort u ineens de 'Balkanklanken' van het Duo Hofinger of de zwoele jazzsounds van het Leonardas Trio. Tijdens het jubileumconcert kan gepicknickt worden. Neem gerust uw eigen eten en drinken mee.

Markt

Op de kleine gevarieerde markt voor het landhuis is informatie te krijgen over de natuur en het landgoed Huys te Warmont. Daarnaast worden uiteenlopende producten zoals broodjes, drankjes, streekproducten, kunst en kaarsen verkocht.

Het Zuid-Hollands Landschap heet u graag welkom. En nodig gerust ook uw familieleden en vrienden uit. Samen maken we er een groot feest van!

Bereikbaar

Locatie: landgoed Huys te Warmont, Herenweg 139 in Warmond vanaf 11.30 tot 15.00 uur.

Kom bij voorkeur te voet of met de fiets. Toch met de auto? U kunt parkeren op het parkeerterrein aan het Oosteinde 34, 2361 HE Warmond. Vanaf hier is het ongeveer 800 meter lopen naar het landgoed.





http://www.zuidhollandslandschap.nl

http://www.landschappen.nl