Gemeente Drechterland

20-8-2009
In centrum Pancratius

Inspraak- en informatieavond over plan âDe Smidseâ

Op donderdag 27 augustus 2009 is om 19.30 uur in het centrum Pancratius een inspraak- en informatieavond. Deze avond staat in het teken van het plan âDe Smidseâ in Oosterblokker. Dit plan gaat over de bouw van 23 woningen op het voormalig bedrijfsterrein J en P Schouten, achter Westerblokker 3 en 5 en de Noorderdracht 2 en 2b in Oosterblokker.

De bouwaanvraag is in strijd met het bestemmingsplan. Daarom start de gemeente een inspraakprocedure. U kunt het bouwplan en de inspraakprocedure vanaf 20 augustus 2009 veertien dagen lang inzien, tot en met woensdag 2 september 2009 bij de afdeling Bouwen en milieu.

Voordat de gemeente de procedure voor dit bouwplan gaat starten, willen wij iedereen die daar interesse in heeft, de gelegenheid bieden om hun mening te geven over het plan. Ook zal alle door u gewenste informatie worden gegeven door zowel de gemeente als de initiatiefnemer van de plannen. Het adres van Centrum Pancratius is Oosterblokker 98 in Oosterblokker. U bent van harte welkom op deze inspraak- en informatieavond.