Meer dan een slim pinpakket


Enige one-stop-shopping huurpakket op maat

ARNHEM, 20090825 -- CCV, marktleider in elektronische betaalsystemen, stapt nu ook in de markt voor de verhuur van betaalautomaten. De CCV PAYbox Mobile is een totaalpakket voor een vast bedrag per maand met CCV als enige loket.

[afbeelding CCV PAYbox Mobile] Ondernemers hoeven niet meer bij telecomproviders of banken aan te kloppen. Ze sluiten met CCV één contract af voor het complete huurpakket met de Vx670 mobiele betaalautomaat, installatie, service, een flexibele bundel transacties én GPRS datacommunicatie van Vodafone. De CCV PAYbox Mobile voldoet aan de meest recente (inter)nationale veiligheidseisen, zoals EMV.

De CCV PAYbox Mobile is meer dan een slim pinpakket. CCV biedt als enige variabele boekingsperiodes, binnenkort de verwerking van specifieke betalingskenmerken en automatische aanpassing van de transactiebundel aan de situatie van de ondernemer, kortom flexibele maandbedragen. Tenslotte kent het huurpakket een extra laag instapniveau. Hierdoor kan iedere ondernemer het huurpakket naar eigen wens inrichten.

"Met het CCV PAYbox Mobile huurpakket op maat vervullen we een nieuwe rol als one-stop-shopping aanbieder in het complete traject van het elektronische betalingsverkeer. CCV draagt op deze wijze bij aan de efficiëntie en winstgevendheid van de ondernemers", aldus de heer Ton van der Bruggen, Algemeen Directeur CCV.

Over CCV

CCV, opgericht in 1958 in Arnhem, Nederland, is een internationaal opererende organisatie met dochterondernemingen in België, Duitsland en Zwitserland. Het bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van betaalautomaten en specialist in verwerking en autorisatie van financiële- en spaarkaarttransacties en het ontwikkelen en beheren van (loyalty)spaar- en klantenkaartsystemen. Op basis van geavanceerde technologie biedt CCV zowel standaardproducten als klantspecifieke oplossingen.
CCV is value added distributeur van VeriFone, wereldwijd marktleider in betaalsystemen, en is betrokken bij de ontwikkeling en operationele exploitatie van meerdere chip- en spaarkaartprojecten. Daarnaast heeft CCV expertise met betaalsystemen, in de retailbranche, petrolsector en het openbaar vervoer bij alle gerenommeerde netwerkproviders en acquirers.