Gemeente Zandvoort


JeugdSportPas Zandvoort gaat digitaal!

De JeugdSportPas (JSP) is een initiatief van de gemeente Zandvoort en Sportservice Heemstede-Zandvoort en is bedoeld voor alle kinderen in Zandvoort. Door samenwerking met sportverenigingen, sportaanbieders en basisscholen in Zandvoort krijgen leerlingen uit groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs de mogelijkheid voor een gering bedrag (¤ 5,00) kennis te maken met veel verschillende sporten. Woon jij in Zandvoort en zit je in groep 4 t/m 8 van de basisschool? Meld je dan nu aan!

Kennismakingslessen
De JeugdSportPas in Zandvoort is sinds de start in 1998 ieder jaar gegroeid en is een groot succes. Het afgelopen schooljaar hebben 350 leerlingen van Zandvoortse basisscholen deelgenomen aan acht verschillende sporten! Zo konden de kinderen vorig schooljaar vier kennismakingslessen volgen in hockey, paardrijden, basketbal, djembe, drumsport, schermen, golf, hardlopen en mountainbiken.

Digitaal inschrijfsysteem
Mede door het succes van de JeugdSportPas en de mogelijkheden van internet wordt er vanaf dit schooljaar gebruik gemaakt van een digitaal inschrijfsysteem. Vooralsnog verliep de inschrijving, betaling en het doorgeven van wijzigingen voor de JeugdSportPas via de school. Met de invoering van het digitale JeugdSportPas systeem behoort dit tot het verleden. Inschrijven doe je via een speciale website en je betaalt per incasso.

Deelnemende scholen
Via de deelnemende scholen wordt in de eerste schoolweek informatie aan de kinderen van groep 4 t/m 8 verstrekt. De deelnemende scholen zijn: de Hannieschaft school, de Duinroos, de Beatrixschool, de Mariaschool, de Nicolaasschool, de Oranje Nassauschool en De School.

Website
De inschrijving voor het nieuwe schooljaar start op 17 augustus via de speciale website www.sportserviceheemstedezandvoort.nl . De link naar JeugdSportPas staat bij de highlights in de rechterbalk op de homepage. Inschrijven voor blok 1 kan t/m 7 september 2009. Benieuwd naar het aanbod? Check de site!

Deelnemen
Bent u actief bij één van de Zandvoortse sportverenigingen/sportaanbieders en heeft u interesse om met uw vereniging ook deel te nemen aan de JeugdSportPas in Zandvoort, kijk dan ook eens op de website.

Vragen
Mocht u vragen hebben over het project JeugdSportPas, of lukt het u niet om in te schrijven voor een bepaalde sport of periode, neemt u dan contact op met de projectleider Steffen van der Pol te bereiken via jspheza@sportserviceheemstedezandvoort.nl of bel 023-5740116.