Ingezonden persbericht


Radio Veronica 80's & 90's Beachparty afgelast

Naarden, 25 augustus 2009 | De 80's & 90's Beachparty van Radio Veronica op het strand van Bloemendaal is afgelast. Vanwege het incident afgelopen zaterdagnacht op het Dancefeest Summer Grooves waarbij 1 dode en meerdere gewonden te betreuren zijn, vindt Radio Veronica het niet gepast om zaterdag 29 augustus haar Beachparty te laten plaatsvinden.

Woordvoerder Radio Veronica: "Hoewel Radio Veronica op geen enkele wijze betrokken was bij de organisatie van Sunset Grooves, zijn ook wij geschokt door het uit de hand gelopen strandfeest in Hoek van Holland. We vinden het niet juist om de 80's & 90's Beachparty door te laten gaan terwijl precies één week ervoor een feest op dramatische wijze is geëindigd."

Het geplande Radio Veronica 80's & 90's strandfeest zou plaatsvinden op zaterdag 29 augustus van 14.00 tot 00.00 uur bij Beachclub 'Vroeger' op het strand van Bloemendaal.

Restitutie gekochte kaarten
Bezoekers die kaarten hebben gekocht via www.8090beachparty.nl krijgen het aankoopbedrag (inclusief boekingskosten) binnen 3 weken automatisch teruggestort door Paylogic.

Kaarten die gekocht zijn bij Primera winkels kunnen naar onderstaand antwoordnummer worden gestuurd. Onder vermelding van naam, plaats en bankgegevens wordt het aankoopbedrag binnen 3 weken teruggestort.

Paylogic
O.v.v. Afgelast Evenement
Postbus 10460
1001 EL Amsterdam

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.