Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 24-8-2009

OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 25 AUGUSTUS

In de uitzending van AVRO Opsporing Verzocht van dinsdag 25 augustus om 21.50 uur op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Arnhem: Woningoverval
In de Arnhemse Savornin Lohmanlaan is, in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 juli, een echtpaar thuis overvallen. De daders nemen pinpassen mee en plunderen rekeningen.

Rotterdam: Overval juwelier
Donderdag 30 juli, vlak voor sluitingstijd, overvallen twee mannen juwelier Hes aan de Pleinweg in Rotterdam-Zuid. Twee dagen voor de overval op de juwelier, dinsdag 28 juli, hebben vermoedelijk dezelfde daders geprobeerd een messenset te stellen bij Blokker in het winkelcentrum Nettomarkt, eveneens in Rotterdam-Zuid.

Best: Dood Eric Schreuder
Maandag 20 juli, tegen middernacht, is bij Best het lichaam van de 35-jarige Eric Schreuder gevonden. Hij was met geweld om het leven gebracht. Zijn lichaam is door een voorbijganger gevonden op het Welschappad, een fietspad langs het Beatrixkanaal, een buitengebied tussen Best en Eindhoven. Hij bleek door meerdere schoten om het leven te zijn gekomen.

AVRO Televisie, Opsporing verzocht, dinsdag 25 augustus om 21.50 uur op Nederland 1.

---