Gemeente Gilze en Rijen

Veenstraat in Molenschot gaat op de schop

De Veenstraat in Molenschot wordt in een nieuw jasje gestoken. Daarom is deze straat van 31 augustus tot en met 31 december voor doorgaand gemotoriseerd verkeer afgesloten. Wat er zoal gaat gebeuren? De huidige natuurkeistenen vervangen we in de rijbaan voor grotere natuursteenkeien met aan weerszijden stroken van roodbruine straatstenen. De groenstrook tussen de Sint Annastraat en Veenstraat 38 (aan de kant van de even huisnummers) bestraten we volledig met gebakken straatstenen. Ook vervangen we de openbare verlichting vanaf de Kapelstraat tot aan de Wethouder Boemaarsstraat.

Om de bedrijven en woningen zolang mogelijk bereikbaar te houden, beginnen we in de eerste fase halverwege de Veenstraat richting Rijksweg N282. Het verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg N282-Heideweg en Broekstraat.

Aannemersbedrijf Schapers uit Raamsdonksveer voert de werkzaamheden uit. Vanuit de gemeente begeleidt Gerben Gerrits van de afdeling Ingenieursbureau het werk. Hij is voor eventuele informatie tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0161- 290229.

We proberen de overlast tot een minimum te beperken en het werk zo snel mogelijk af te ronden.