Gemeente Zwolle

Holtenbroek - Popoloco Mini-jamconcert voor kids

Succesvol project Wijkbudgetten 2008 in Holtenbroek

Zaterdag 16 mei 2009 konden Popoloco, Hans, Arjan, Regilio, Peter, Marco en DJ G. Money zich samen met de kinderen uitleven door muziek te maken, te dansen en te improviseren. Er werd zeer enthousiast gespeeld samen met de kinderen, die recht uit hun hart speelden. Het doel van Popoloco was dat kinderen meer muziek gaan maken en dansen en minder uren achter de computer doorbrengen.

Het werd uiteindelijk zelfs zo gezellig dat de kinderen heel spontaan het podium overnamen, gevolgd door hun ouders om samen de dansen, te swingen en met elkaar te spelen. Het werd een wervelende show met onder andere afro- en Caraïbische muziek.

Een jamsessie is een manier van muziek maken waarbij spontaniteit en respect voor elkaar een belangrijke rol spelen. Muziek is een universele taal, die zeker in een kleurrijke wijk als Holtenbroek heel bruikbaar is.

Alonso van Popoloco en de muzikanten bedanken de gemeente Zwolle en de sponsoren en hopen natuurlijk op een vervolg in de vorm van een nieuw muzikaal project. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er in ieder geval al veel ideeën opgedaan voor de toekomst.

Bron: Wijkzaken
Datum van 10-07-2009 tot 09-07-2010

* wijkbudgetten

* algemene informatie

* ondersteuning

* spelregels

* successen

* meer weten?

* wijkbudgetten 2009 afgehandeld

* berkum

* westenholte

* wipstrik

* zwolle-zuid

* wijkbudgetten 2008 afgehandeld

* holtenbroek

* stadshagen