Gemeente Nijkerk


Verloting 9 bouwkavels
deelplan De Terrassen 2e fase

Uitgifte kavels voor vrije sector woningbouw
De gemeente Nijkerk verloot binnenkort 9 bouwkavels in de vrije sector. Het gaat om 4 bouwkavels voor de bouw van halfvrijstaande woningen en 5 bouwkavels voor de bouw van vrijstaande woningen in plan Groot Corlaer,
deelplan De Terrassen 2^e fase. De bouwkavels bestemd voor de bouw van halfvrijstaande woningen worden verkocht voor 380,- per/m² en de bouwkavels voor vrijstaande woningen worden verkocht voor 400,- per/m² exclusief BTW.

Informatiepakket
U kunt een informatiepakket en het inschrijfformulier afhalen bij de publiekswinkel op het stadhuis te Nijkerk. Serieuze gegadigden kunnen zich tot uiterlijk woensdag 14 oktober 2009 vóór 12.00 uur bij de gemeente inschrijven. Geïnteresseerden kunnen aan de verloting mee doen door zich in te schrijven en hierbij de eerste tot en met de laatste voorkeur aan te geven. Voor de inschrijving is geen economische of sociale binding met de gemeente Nijkerk vereist.

Spelregels bouwkavel twee- onder- een kapwoning Belangstellenden voor een bouwkavel voor de bouw van een halfvrijstaande woning moeten zelf een medebouwer zoeken en als duo inschrijven voor de verloting met één inschrijfformulier.

Inschrijfgeld
Relatief nieuw is dat bij de inschrijving voor deze bouwkavels 2.000,- inschrijfgeld betaald moet worden. Het inschrijfgeld wordt later verrekend met de koopsom of bij uitloting terugbetaald.

Inschrijven is accepteren
Wie mee doet aan de verloting wordt geacht de toegewezen bouwkavel te accepteren. Het na inloting achteraf niet accepteren van een kavel heeft tot gevolg dat het inschrijfgeld ad. 2.000,- niet wordt gerestitueerd. Door het vragen van inschrijfgeld wil de gemeente bevorderen dat alleen serieuze gegadigden aan de verloting mee doen.

Loting
Er zijn twee verlotingen, een voor de bouwkavels van halfvrijstaande woningen en een voor de vrijstaande woningen. De bouwkavels worden verloot op maandag 9 november 2009 om 19.30 uur in het Stadhuis van de gemeente Nijkerk, Kolkstraat 27, 3860 BA Nijkerk.

Nadere informatie?
Meer informatie is hieronder te vinden en bij de Publiekswinkel van het stadhuis te Nijkerk of bij het Gemeenteloket te Hoevelaken (033) 247 22 22.

* Uitgifteprocedure

* Inschrijfformulier halfvrijstaande woning
* Inschrijfformulier vrijstaande woning

* Kavels De Terrassen 2e fase

* Modelkoopovereenkomst

* Oppervlakte en prijzenoverzicht

* Beeldkwaliteitsplan De Terrassen