FloraHolland


benefietveiling Pre Ride for the Roses in Aalsmeer

AALSMEER (13 augustus 2009) - Draagt u het werk van KWF kankerbestrijding een warm hart toe? Doe dan op dinsdag 25 augustus mee aan de benefietveiling bij FloraHolland Aalsmeer. Op tribune G vindt in de pauze van 8.00 uur een veiling per opbod plaats van een aantal unieke benefietartikelen. U kunt een bod uitbrengen op een unieke kinderfiets handbeschilderd met vrolijke rozen (zie foto), een emmer Nederlandse rozen, een emmer Afrikaanse rozen, een tray potrozen, een origineel Pre Ride for the Roses-wielertenue en een elektrische miniatuur racefiets. De opbrengst gaat naar KWF kankerbestrijding. Vindt u dat uw bedrijf niet mag ontbreken? Bespreek de actie en uw bijdrage binnen uw bedrijf, zodat ook u 25 augustus kunt deelnemen!

Uw bedrijf mag niet ontbreken!
Draagt u liever op een andere manier bij? Op dinsdag 25 augustus 2009 worden om 8.20 uur in het reguliere veilproces enkele benefietpartijen geveild ten gunste van KWF kankerbestrijding. Op de hoezen van deze producten zit een logo van Pre Ride for the Roses en KWF, zodat u deze rozen en planten met extra emotionele waarde kunt doorverkopen of weggeven. U kunt tijdens de benefietveiling ook speciale ansichtkaarten kopen (EUR 10,- per stuk) voor het goede doel. Daarnaast kunt u natuurlijk rechtstreeks een bijdrage storten op rekeningnummer 135.336.112 t.n.v. PV Ride for the Roses. U kunt ook deelnemen aan de benefietveiling in Rijnsburg (21 augustus) of Naaldwijk (25 augustus).

Pre Ride for the Roses
De Pre Ride is een grensverleggende sportieve wielerprestatie, die wordt verreden naar de startlocatie van de Ride for the Roses. Een gesponsord team van onder meer exporteurs, kwekers, veilingmedewerkers, overheid, verpakkingsindustrie en collectief vervoerders stapt zaterdag 29 augustus op de fiets voor de inmiddels legendarische wielerrit van de sierteeltsector ten behoeve van KWF kankerbestrijding. De dag erna gaat traditiegetrouw de Ride for the Roses van start. Informatie over de Ride for the Roses en het KWF is te vinden op www.ridefortheroses.nl en www.kwf.nl.