Gemeente Kampen


* Openingstijden stadhuis voor condoleanceregister

Openingstijden stadhuis voor condoleanceregister

20 aug 2009
Om mensen de gelegenheid te geven hun medeleven te tonen, ligt in de hal van het stadhuis van Kampen een condoleanceregister. Vanwege het afscheid van burgemeester Oosterhof op vrijdag 21 augustus, ligt het condoleanceregister op deze dag in een andere ruimte dan in de centrale hal. De alternatieve ingang wordt op het Burgemeester Berghuisplein goed aangegeven. Op deze manier willen we de mensen die het register op 21 augustus willen tekenen, de gelegenheid geven het in alle rust te kunnen doen.

Daarnaast is het stadhuis op zaterdag 22 augustus tussen 10.00 en 14.00 uur ook geopend, zodat mensen ook op deze dag het register kunnen tekenen. Het condoleanceregister ligt dan weer in de hal van het stadhuis. Vanaf maandag is het register tijdens kantooruren beschikbaar tot de begrafenisplechtigheid plaatsvindt.

Het afscheid van burgemeester Oosterhof op vrijdag 21 augustus gaat door. De tragische gebeurtenissen van gisteren, hebben een impact op het programma van de dag. Besloten is om het programma op een aantal punten te versoberen.

Gemeente Kampen | Burgemeester Berghuisplein 1 | 8261 DD | info@kampen.nl | www.kampen.nl |