Ingezonden persbericht
Beef&Steak opent webwinkel voor premium vlees
pakketbezorging van exclusieve labels, primeur voor vlees als kerstpakket
Ter Aar, 19 augustus 2009 - Beef&Steak lanceert vandaag Vleesbezorgen.nl, een nieuwe webwinkel voor premium vlees volgens het postorderconcept. Voor het eerst is het topniveau vlees van onder meer Palmesteyn Boeuf Blonde en Duroc de Batallé toegankelijk voor iedereen in Nederland.
Verzending van de bestellingen vindt plaats via TNT post, met 24-uursbezorging. De verzendmethode, waarbij koeling wordt toegevoegd aan de isolatieverpakking en koeltransport niet nodig is, krijgt meer en meer bekendheid waardoor de populariteit van vlees via internet toeneemt.
"Vleesbezorgen.nl is opgezet voor een breed aanbod van premium vlees, met een nadruk op steaks," zegt oprichter Matthijs van der Pijl. "Via deze winkel bieden we diverse labels aan, waaronder die van Beef&Steak. Op deze manier kunnen we voorzien in een behoefte naar mooi vlees met een verhaal en aantoonbare kwaliteit. Dat die belangstelling bestaat heeft het succes van Beef&Steak het afgelopen jaar al bewezen."
Palmesteyn Boeuf Blonde
Het prachtige vlees Palmesteyn Boeuf Blonde, te vinden op de menukaarten van betere restaurants, is voor het eerst beschikbaar via internet, voor consumenten in heel Nederland. Het van oorsprong Franse vleesras Blonde d'Aquitaine loopt in kuddeverband over de 100 hectare grote landerijen van Landgoed Noordenhoek, aan het riviertje De Linge. De koeien brengen de eigen kalveren groot en de stal zien ze alleen in de winter. De voedzame zavelgrond, natuurlijk grasland, in combinatie met goede verzorging en natuurlijk kuddeverband zorgen voor een uitmuntende kwaliteit vlees. Dat mooie vlees wordt ook nog eens gerijpt waardoor smaak en malsheid optimaal tot hun recht komen.
Duroc de Batallé
Het Iberische Duroc varken heeft een sublieme vleeskwaliteit. De belangrijkste kenmerken van dit ras zijn de lange donkere haren en zwarte hoeven. Het geheim van de Duroc de Batallé is de mooie infiltratie van vet in de spieren waardoor het vlees ongekend mals, sappig en smaakvol is. Het Duroc-varken is een ras dat topkwaliteit vlees voortbrengt zoals wordt gebruikt in sterrenrestaurants. Door de combinatie van de uitgekiende voeding, de diervriendelijke kweek en het hoge gehalte intramusculair vet is het een echte culinaire beleving.
Asado workshop
De grote belangstelling naar steaks heeft geleid tot de introductie van een nieuwe workshop waarbij een tiental verschillende steaks van over de wereld op de BBQ worden gegrild, en in kleine porties gesliced worden geserveerd, als een proeverij. Deelnemers leren wat een steak is en hoe deze moet worden gegrild.
Over Vleesbezorgen.nl
Vleesbezorgen.nl is gespecialiseerd in biefstuk, steaks en andere vleesonderdelen van onder andere rund, lam, varken, wild zwijn, bizon en hert en exoten. Oprichter is Matthijs van der Pijl, een jonge ondernemer met een passie voor steaks en een passie voor internet. De website Vleesbezorgen.nl is ontwikkeld om meer keuze te kunnen bieden met een eenvoudige navigatie. De opzet is professioneel en overzichtelijk. Bestellingen worden via postorder geleverd in speciaal ontwikkelde koelverpakkingen.