Gemeente Kampen


* Aanvullende informatie met betrekking tot woningbrand Kampen

Aanvullende informatie met betrekking tot woningbrand Kampen

19 aug 2009
In dit bericht staat meer informatie over de tweede informatiebijeenkomst voor omwonenden met betrekking tot de woningbrand in de wijk Cellesbroek-Middenwetering. Ook vindt u hier informatie over het condoleanceregister. Klik op de titel voor het volledige bericht.

Tweede informatiebijeenkomst omwonenden
Vanochtend heeft om 11.00 uur een informatiebijeenkomst plaatsgevonden voor omwonenden. Om omwonenden die vanochtend niet aanwezig konden zijn de gelegenheid te bieden ook te worden geïnformeerd, wordt om 18.30 uur een tweede bijeenkomst voor omwonenden georganiseerd. De besloten bijeenkomst vindt plaats in sporthal Cellesbroek. Ruim 200 huishoudens in de directe omgeving zijn via een brief uitgenodigd.

Tijdens de eerste bijeenkomst heeft burgemeester Oosterhof samen met vertegenwoordigers van politie en brandweer de omwonenden geïnformeerd over de tragedie die zich afgespeeld heeft. Bij de bijeenkomst waren ruim 120 omwonenden aanwezig. De tweede bijeenkomst heeft dezelfde opzet.

Condoleanceregister
Om mensen de gelegenheid te geven hun medeleven te tonen is het vanaf vanavond mogelijk om een condoleanceregister te tekenen. Dit kan vanavond op twee locaties, namelijk voor uitgenodigde omwonenden in sporthal Cellesbroek en in het stadhuis voor overige belangstellenden. In beide gevallen bestaat deze mogelijkheid vanavond van 18.00 tot 20.00 uur. In het stadhuis is het condoleanceregister tijdens openingstijden beschikbaar tot de begrafenisplechtigheid plaatsvindt. Over de begrafenisplechtigheid zelf is nog geen informatie beschikbaar.

Gemeente Kampen | Burgemeester Berghuisplein 1 | 8261 DD | info@kampen.nl | www.kampen.nl |