KNHS


Standen samengesteld mennen klasse 2 en 3
17 augustus 2009
samengestelde menwedstrijd heijenrath

Voor het KNHS Kampioenschap samengesteld mennen zijn de overzichten van de klassen 2 en 3 beschikbaar: de lijst is samengesteld uit de menners die voldoen aan de selectievoorwaarden. Je kunt hier ook de voorlopige plaatsing zien. Klik hier voor de lijsten.

Voor correcties en aanvullingen kun je tot uiterlijk 28 augustus mailen naar mennen@knhs.nl onder vermelding van naam, wagennummer, klasse en soort aanspanning.
5 en 6 september zijn de laatste districtskampioenschappen; aansluitend volt de definitieve selectie op de site (ca. 50% van de rijders die voldoen aan de selectie-eisen).
Rijders die zich geselecteerd hebben voor het KNHS kampioenschap SWM moeten allen zo snel mogelijk melden bij de KNHS (mennen@knhs.nl) of zij wel of niet gaan rijden op bovengenoemd kampioenschap, onder vermelding van naam, wagennummer, klasse en spansoort. Je kunt dit ook nu al doen.
Vervolgens is de inschrijfprocedure zoals gebruikelijk. U schrijft zich zo snel mogelijk in bij de organisatie met alle gebruikelijke informatie. Het inschrijfformulier is te vinden op www.knhs.nl >Mennen > Wedstrijddocumenten.

MV In Stap en Draf
Mevr. Willemien Steenblik
Dennendijk 13
7231 RD Warnsveld
Tel: 0575 55 28 10
wedstrijdsecretariaat@instapendraf.nl
www.instapendraf.nl