Gemeente Grave

Actualiseren adressen gemeentegids

Afgelopen week is Akse Media begonnen met het actualiseren van de adressen in de gemeentegids Grave. Verenigingen, clubs, stcihtingen en instellingen worden per e-mail, brief of telefomisch benaderd met de vraag of de adresgegevens in de gemeentegids Grave nog kloppen.

Akse Media geeft al weer enkele jaren de gemeentegids Grave uit. Ook is Akse Media verantwoordelik voor de digitale gemeentegids Grave die aan de gemeentelijke website is gekoppeld: www.grave.smartmap.nl

Â

Contactgegevens

U als organisatie kunt ook zelf contact opnemen met Akse Media als de contactgegevens niet meer kloppen. Dat kan het hele jaar door. Wijzigingen die u doorgeeft worden indien mogelijk binnen 24 uur verwerkt in de digitale gemeentegids. In de eerstolgende uitgave op papier wordt uw doorgegeven wijziging dan automatisch meegneomen.

Â

Wijzigingen doorgeven

Dat kan op drie manieren

* per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gem. gids Grave)Â
* telefonisch: ( 0223) 673060 (redactie Akse Media)
* schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gem. gids Grave), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

De wijzigingen die u tot 12 september as. Doorgeeft kunnen nog worden meegenomen in de papieren gemeentegids 2010 die in januari as. bij u op d emat valt.

Â

Informatie

Wilt u meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met de heer H. Ruijs, cluster Communicatie en bestuursondersteuning, tel 477277 of met Akse Media.