Gemeente Veenendaal

Werkzaamheden De Zoete Inval, fase 2

Maandag 17 augustus starten de werkzaamheden aan De Zoete Inval. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd.

De eerste fase betreft de werkzaamheden aan de ontsluitingsweg naar de scholen. Na het verwijderen van de verharding wordt een gedeelte van het riool vervangen waarna de bestrating opnieuw wordt aangebracht. Volgens planning zijn deze werkzaamheden half september gereed.

De tweede fase start 14 september en betreft De Zoete Inval vanaf nummer 35 tot en met de Vijgendam. Op dit gedeelte worden de trottoirs en de tijdelijke verharding verwijderd en de straat en de trottoirs worden voorzien van nieuwe materialen. De werkzaamheden aan dit gedeelte van De Zoete Inval zijn begin oktober gereed.

Â
Tijdelijke verkeersmaatregelen

Om de overlast van de werkzaamheden tot een minimum te beperken worden op verschillende momenten en locaties tijdelijke verkeersmaatregelen genomen zodat parkeervoorzieningen en woningen zo goed mogelijk bereikbaar blijven. Dit betekent voor de eerste fase dat vanaf 17 augustus de ontsluitingsweg naar de scholen wordt afgesloten. Over de aard en het tijdstip van de maatregelen ten behoeve van de uitvoering van de tweede fase wordt u op een later moment geïnformeerd.

Â

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de toezichthouder, de heer G.P. Visser, telefoonnummer 06 â 53378764 of per e-mail bert.visser@veenendaal.nl. Tijdens de bouwvakantie van 27 juli tot en met 14 augustus kunt u contact opnemen met de heer C.H. Krooswijk, telefoonnummer 06 - 54907005.