KPN NV
KPN Nieuws

KPN Personal Sim biedt mobiel abonnement op maat

Datum

12 augustus 2009

Nummer

038

KPN introduceert op 17 augustus een nieuw mobiel abonnement: Personal Sim. Binnen het abonnement kunnen klanten kosteloos de bel- en smsbundel omhoog of naar beneden bijstellen en extra diensten activeren of juist uitzetten. Hiermee heeft de klant een abonnement dat altijd is zoals hij het wil. Hij heeft enerzijds de vrijheid om meer te doen met zijn mobiel en anderzijds direct inzicht in en grip op zijn mobiele telefoonkosten.

Gemak en overzicht
Met Personal Sim biedt KPN gemak en overzicht aan klanten in de wereld van talloze mobiele abonnementen. Abonnees hebben een persoonlijke webpagina waarop ze eenvoudig hun abonnement kunnen beheren. De pagina geeft in één oogopslag weer welke diensten verkrijgbaar zijn en welke kosten gemaakt worden bij afname van een dienst. De factuur is daardoor geen verrassing meer.

'Slimmer' en 'Doe Meer' opties
De basis van het abonnement bestaat uit een Flexibel bel- en smsbundel. Personal Sim-abonnees kunnen hun bundel aanpassen van Flexibel 100 à 20 euro tot Flexibel 1975 à 197,75 euro per maand. Onder de naam 'Slimmer' kan men kiezen voor geldbesparende opties waarmee iemand bijvoorbeeld met zijn mobiel voordeliger thuis, in de avonduren of in het weekend kan bellen. Ook lagere tarieven in het buitenland en verschillende SMS-opties worden hier aangeboden. De 'Doe Meer'-opties bieden abonnees de mogelijkheid om aanvullende mobiele diensten af te nemen zoals internet, navigatie of televisie.

'KPN biedt Personal Sim aan omdat we het onze klanten makkelijk willen maken. Technisch waren de functionaliteiten al min of meer apart beschikbaar. Echter gebundeld in Personal Sim met een persoonlijke webpagina, bieden we de consument nu eenvoudig overzicht en grip op het gebruik van zijn mobiel. Daarmee helpen we de klant om eenvoudig optimaal gebruik te maken van zijn of haar mobiel', aldus Patrick Kuijsters, marketing directeur KPN Mobiel.

Voor meer informatie kijk op www.kpn.com/personalsim