Gemeente Reiderland


Herinnering Fotowedstrijd âJongeren in Oldambtâ

Onlangs kondigden de gemeenten Reiderland, Scheemda en Winschoten een fotowedstrijd aan voor jongeren waarmee de inzenders kans kunnen maken op een fraaie digitale Sony a200 spiegelreflexcamera. De laatste inzendmogelijkheid is op 31 augustus 2009. Je hebt dus nog enkele dagen de tijd om je foto in te zenden.

Wat is de bedoeling?

Laat op de foto zien wat jouw favoriete plek is, wat jij een mooie of bijzondere plaats vindt of doe gewoon iets mafs of bijzonders. Maakt niet uit wat, als het maar in de toekomstige gemeente Oldambt is. De fotoâs moeten minimaal 1 mb groot zijn. Een jury kiest de in hun ogen beste, mooiste, leukste en/of origineelste foto.

Â

Hoe meedoen?

Om mee te doen aan de fotowedstrijd moet je in de nieuwe gemeente Oldambt wonen. Dat betekent dus in de gemeenten Reiderland, Scheemda of Winschoten. En je mag niet ouder zijn dan 18 jaar. Je mag maximaal 3 fotoâs insturen naar info@de2egemeentevangroningen.nl. Zet bij het onderwerp van je e-mail âfotowedstrijdâ en vermeld in de e-mail je naam, je adresgegevens, je leeftijd en motivatie waarom je deze foto indient.

Â

Dus, wil je nog meedoen? Stuur dan je foto(s) voor 31 augustus naar info@de2egemeentevangroningen.nl.