Gemeente Gaasterlân-Sleat


Stremming / verkeershinder

asfalt 2.jpg

Stremming en verkeershinder diverse wegen i.v.m. Groot Onderhoud asfaltwegen.

Vanaf maandag 17 augustus start de Gemeente Gaasterlân-Sleat met diverse asfaltwerkzaamheden door de gehele gemeente. Bij deze werkzaamheden zal er veelal sprake zijn van een halve wegafzetting waarbij het verkeer, met enig oponthoud, toch doorgang kan vinden. Echter in de volgende gevallen is sprake van een volledige afsluiting voor al het doorgaande verkeer:


- Sanmar te Wijckel


- Iwert te Wijckel


- Menno van Coehoornweg te Wijckel.


- Westein te Balk


- Gaaikemastraat te Balk


- Hege Bouwen te Nijemirdum.

De asfaltwerkzaamheden (1^e fase) zijn 21 augustus afgerond.

Tijdens het aanbrengen van zogenaamde slijtlagen, komt het voor dat ook op andere locaties in de Gemeente Gaasterlân-Sleat een volledige stremming geldt. Echter is dit voor zéér korte duur, maximaal 10 minuten.

Bovenstaande komt op de volgende locaties voor:


- Jeen Hornstraweg te Wijckel


- Heerenhoogweg te Wijckel


- Wikelerdyk te Balk


- Sânfeartsdyk te Nijemirdum


- Wieldyk te Mirns.

Volgens planning wordt het gehele onderhoud op woensdag 26 augustus afgerond.

Zoals misschien bekend zijn asfaltwerkzaamheden zeer weersgevoelig. Hierdoor kan het voorkomen, dat genoemde werkzaamheden uitlopen of zelfs uitgesteld moeten worden.

Informatie / contact:

Direct betrokkenen worden voorafgaande aan de werkzaamheden op de hoogte gebracht. Voor directe vragen, kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Jansma Wegen en Milieu de heer P. van den Berg tel. 06-51355948 of de heer R. Nat van de Gemeente Gaasterlân-Sleat tel. 0514-608161.