Gemeente Zoetermeer

Slotweek Speelmeer

Megatrampolines, het geheimzinnige Speelmeerspel en lachen bij de gekke broekenrace. Tijdens de feestelijke slotweek van Speelmeer is er iedere dag wat anders te doen. De slotweek is van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus in sportcentrum De Veur en het VrijeTijdsCentrum in Rokkeveen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen van 10.00 tot 16.00 uur deelnemen aan allerlei sport- en spelactiviteiten met een dagelijks wisselend programma.

Â

De slotweek heeft een feestelijk tintje, omdat Speelmeer 10 jaar bestaat. Het thema is âeen tien voor Speelmeerâ. Iedere dag zijn er verschillende activiteiten, workshops en spelattributen. Kinderen kunnen zich uitleven op de super survivalbaan, bijzondere gebakjes maken en meedoen aan een âkaakjescontestâ en een talentenjacht. Natuurlijk kunnen ze ook gewoon computeren, sporten, hutten bouwen en lekker ravotten.

Â

Het naastgelegen zwembad is geopend voor een frisse duik. âs Ochtends kunnen kinderen tot 1.37 m. zwemmen. âs Middags mogen de grotere kinderen met zwemdiploma zwemmen. Grote broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes mogen als zij dat willen âs morgens met hun kleine broertje of zusje mee, maar dan mogen zij âs middags niet meer zwemmen.

Â

Met de bon uit het SpeelmeerPaspoort betalen kinderen voor een dag spelen ⬠1,50 in plaats van ⬠2,65. Bovendien krijgen de deelnemers bij inlevering van de bon een traktatie. De gratis Speelmeerbus brengt de kinderen tijdens de slotweek vanuit alle hoeken in Zoetermeer naar Rokkeveen. Het dagelijkse programma en informatie over de bussen is te vinden op www.speelmeer.nl. Voor vragen kan men terecht bij de Speelmeerlijn 06-10489706 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Â

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer, afdeling Vrijetijdsvoorzieningen en Accommodaties en Stichting MOOI.