Ingezonden persbericht

Starwood Hotels, the Netherlands

Prinsengracht Concert, 2009!

Invites you to a World of Class, Culture & Music!

---

PERSBERICHT, 14 augustus 2009

Elk jaar ligt de Prinsengracht in Amsterdam weer vol met bootjes, lopen de bruggen over en hangen de mensen uit de ramen om een glimp en voornamelijk een noot op te vangen van het Prinsengracht concert. Een unieke locatie met Hotel Pulitzer, A Luxury Collection op de achtergrond. Het concert begint om 20:00 op het bijzondere openlucht podium met een spectaculaire opening van het Storioni Trio! Dit jaar is de ster van de avond niemand minder dan Danielle de Niese.

Ieder jaar worden de gasten voor dit bijzondere concert uitgenodigd door Hotel Pulitzer, de Avro, de Schiphol Groep en ING. De zitplaatsen op het ponton zijn voor genodigden en sponsoren die het concert mogelijk maken. Uiteraard is iedereen meer dan welkom om het concert te beluisteren vanaf de kades van de prinsengracht of vanaf het water in uw eigen bootje.

De Ster van de avond

"Not just a superb performer but a phenomenal one'' vertelt Opera News over Danielle de Niese. Gedurende het concert kan het publiek meezingen en dansen met de nieuwste nummers van haar Mozart Album.

Cultuur

Uit het recent afgeronde 'Cultureel Merkenonderzoek Amsterdam 2009' blijkt dat het Prinsengrachtconcert de 22e positie inneemt binnen de top-50 van sterkste cultuurmerken van de Metropool Amsterdam en beland ook onder de top 3 beste stadspromotie evenementen van 2009! Het concert is zeker een Nederlandse culturele ervaring die mensen echt met elkaar binden.

Kinderprinsengracht Concert

'S middags is het ponton voor Hotel Pulitzer het podium voor het kinderprinsengrachtconcert, waarbij alle kinderen welkom zijn. Jeroen van der boom, Jamai, Belle Perez en DIO treden deze middag op. Het Kinderprinsengracht concert wordt op 22 augustus uitgezonden om 17:45 uur op Zapp/Ned.3