"Ons vakantie zomerweekje voor singles Drenthe is basic"


Bradly profiteert van crisis

BEILEN, 20090725 -- Bradly organisator van weekendjes weg en korte vakanties verheugt zich erg op een heerlijk vakantieweekje Diever. Met een groep van z'n 60 singles genieten met volle teugen van een gezellig vakantieweekje voor mensen die alleen met een groep op vakantie willen. De groep, veel groter dan vorig jaar, verblijft in groepsaccommodatie Huntershof en op de camping van het Kasteel Diever.

Bradly: "Onze formule is basic. Je moet het niet te ingewikkeld maken. Waarom is bv de wandelvierdaagse Nijmegen en de Drentse fietsvierdaagse zo'n succes? De formule is eenvoudig je wandelt of je fietst een dag in het gezelschap van anderen, simpel. De sfeer is ontspannen en feestelijk, contacten ontstaan vanzelf".

Er wordt dus veel gewandeld en gefietst. Erg veel fietsroutes door Drenthe, Dagje Giethoorn, fietsen naar Appelscha, wandel- en fietstochten over de Dwingeloose heide, wandeling Havelte. Ook andere uitjes staan op het programma; zoals de dierentuin te Emmen, de vlindertuin in Ruinen, Drents museum te Assen en natuurlijk de Shakespeare voorstelling in het openlucht theater te Diever. De kaartjes zijn al ingekocht.

De sauna en de jacuzzi in de tuin van de Huntershof is elke avond open. En natuurlijk elke avond een swingfeestje, deze keer met DJ Maarten. Een saaie vakantie alleen weg in eigen land? Bradly: "Ik denk het niet, we hebben twee slogans; Bij Bradly is het altijd feest en Bij Bradly kom je niet voor je rust".

Bradly verwacht veel meer deelnemers dan vorig jaar. Veel mensen kiezen dit jaar voor een goedkope vakantie in eigen land. "De crisis? Daar profiteren wij van".

De Zomerweek Drenthe is van 14 tot 21 augustus 2009