Watersportverbond - KNWV

12 wedstrijdklassen te zien op HISWA te Water

vrijdag 14 augustus 2009

Op de HISWA te Water, tijdens de eerste week van september in IJmuiden, kunnen bezoekers naar het zich nu laat aanzien maar liefst 12 wedstrijdklassen van dichtbij bewonderen.

Op de kade kan het âoude houtâ worden bewonderd. Naar verwachting zullen de onderstaande acht klassen hierbij aanwezig zijn. Meezeilen met wedstrijdklassen kan ook: maar liefst 6 klassenorganisaties hebben zich hiervoor aangemeld. Bezoekers van de HISWA te Water kunnen zich hiervoor aanmelden via de HISWA-website.

Â

Op de kade:

In het water:

12 Voetsjol

5.5 meter

16m2

Laser SB3

22 m2

MaxFun 25

30m2 (in actie op de foto)

Star

Pampus

Yngling

Regenboog

Wayfarer

Sharpie

Spanker

Voor de kinderen
Ook uw kinderen kunnen een proefvaart maken. Zij kan proefvaren in Laser Picoâs, beschikbaar gesteld door Sailcenter, en in Oâpen Bics, waarvoor Dragon Marine zal zorgen. Dit staat open voor alle bezoekers en mensen kunnen zich aanmelden bij de stand van het Watersportverbond op de pier.

Voordelig naar de HISWA te Water
Wilt u graag deze wedstrijdklassen van dichtbij zien en uw kinderen kennis laten maken met de Pico en Oâpen Bic? Als lid van het Watersportverbond kan dat nu extra voordelig! Op vertoon van uw lidmaatschapspas ontvangt u als volwassene bij de kassaâs van het evenement in IJmuiden maar liefst EUR 7,- korting.

Leden van het Watersportverbond betalen maar â¬11,50 in plaats van de normale â¬18,50 om binnen te komen op de meest complete bootshow te water in Europa. Neem dus uw lidmaatschapspas mee, want alleen dan ontvangt u de korting!
Nog geen lid? Geen probleem, word gewoon nu lid!