Ingezonden persbericht


motion10 komt met B2B Suite voor Microsoft BizTalk Server 2009

Vereenvoudigt beheer handelspartners, ondersteunt alle gangbare standaarden en protocollen

Rotterdam, 14 augustus 2009 - De nieuwe Covast B2B Suite for Microsoft BizTalk Server 2009 van motion10, specialist op het gebied van complexe integratieomgevingen, is vanaf vandaag beschikbaar. Deze nieuwe B2B Suite voegt tools en functionaliteiten toe waardoor bedrijven hun complexe business-to-business omgeving net zo professioneel in een Microsoft-centric architectuur kunnen opzetten en beheren als met een gespecialiseerde B2B-applicatie.

De nieuwe Suite biedt een volledige B2B-oplossing die alle belangrijke standaarden en communicatieprotocollen ondersteunt. Deze veelomvattende ondersteuning vereenvoudigt het beheer van vele handelspartners en de individuele communicatieprotocollen die zij prefereren. Daarnaast voorziet de B2B Suite in end-to-end monitoring van B2B-transacties.

De Covast B2B Suite for Microsoft BizTalk Server 2009 is ideaal voor bedrijven die al gebruikmaken van BizTalk Server voor hun enterprise application integration (EAI). En voor bedrijven die hun oudere of losstaande B2B-aplicaties en electronic data interchange (EDI) oplossingen willen vervangen. De nauw geïntegreerde oplossing centraliseert essentiële B2B-processen met een toolkit voor beheer en monitoring, governance en monitoring van bedrijfsactiviteiten, alles via een vertrouwde interface.

Voor bedrijven die de Covast B2B Suite for Microsoft BizTalk 2006 gebruiken is de nieuwe B2B Suite een eenvoudige upgrade samen met de upgrade naar BizTalk Server 2009. De nieuwe oplossing draait onder Windows 2008 Server, SQL Server 2008 en Visual Studio 2008 en zorgt voor hogere prestaties en meer stabiliteit van de B2B-mogelijkheden die Microsoft BizTalk Server 2009 biedt.

"De Covast B2B Suite for Microsoft BizTalk Server 2009 komt tegemoet aan de eisen voor de prestaties binnen de toeleveringsketen en het budget. Met één enkele oplossing kunnen bedrijven processen binnen de toeleveringsketen vereenvoudigen, de end-to-end zichtbaarheid verbeteren en de kosten verlagen, terwijl de algehele prestaties worden verbeterd," zegt Daan Scheer, CEO van motion10.

Meer informatie over de Covast B2B Suite for Microsoft BizTalk Server 2009 is te vinden op http://www.covast.com.

Over motion10
motion10 is een wereldwijde aanbieder van consultancy op het gebied van complexe integratieomgevingen. Tot het aanbod behoren ook implementatie, support en training. Anders dan andere system integrators richt motion10 zich uitsluitend op het Microsoft Application Platform met producten zoals BizTalk Server, SharePoint Server en SQL Server. Het bedrijf beschikt over eigen experts die ook Microsoft adviseren bij de verdere ontwikkeling van deze producten. motion10 heeft zijn hoofdvestiging in Rotterdam, kantoren in Atlanta en Seattle, en een uitgebreid partnernetwerk in Europa, Noord-Amerika en Azië. Totaal zijn er door de motion10 consultants meer dan 500 BizTalk Server implementaties gedaan. Covast is het R&D center van motion10 dat geavanceerde integratieproducten ontwikkelt voor IT-omgevingen op basis van Microsoft technologie. Voor meer informatie www.motion10.com.

Contactpersonen voor de pers:
motion10, Wilfred Noppers, tel: 010-2351035, mobiel: 06-22419824, e-mail: wilfred.noppers@motion10.com of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Renée Reijers, tel: 023-5628208, e-mail: reneer@monogram.nl