Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 14-08-2009

Geen aanhoudingen, wel opstootjes in centrum

BREDA: In de nacht van donderdag op vrijdag werden er geen
aanhoudingen verricht in het centrum van Breda. Tegen sluitingstijd waren er wel veel opstootjes op straat. Door de partijen direct te scheiden kon de politie voorkomen dat het escaleerde.
Er zijn vijf bekeuringen uitgedeeld, waarvan twee voor wildplassen, een voor het niet dragen van een helm tijdens het besturen van een bromfiets, een voor het rijden zonder bromfietscertificaat en een voor het rijden in strijd met een geslotenverklaring.

Beschonken bestuurder aangehouden

BREDA: De politie hield vrijdag om 02.45 uur een 36-jarige Tilburger aan voor rijden onder invloed. Uit een blaastest bleek dat de
automobilist teveel had gedronken en hij werd aangehouden. Op het politiebureau blies de man op het politiebureau op de ademanalyse 755 ug/l. De Koninklijke Marechaussee heeft de man overgenomen, aangezien de verdachte beroepsmilitair is.

Man aangehouden voor bezit drugs en inbrekersgereedschap

BREDA: De politie kreeg vrijdag even na 02.00 uur melding van overlast van hangjongeren nabij de Donk. Bij aankomst controleerde de politie een voertuig op de Donk. De auto vertoonde enkele gebreken en bij controle bleek er GHB en inbrekersgereedschap in de auto te liggen. De drugs en het gereedschap zijn in beslag genomen en de 32-jarige bestuurder uit Oosterhout is aangehouden. Na verhoor is hij met bekeuringen voor de gebreken aan zijn auto en het gereedschap in vrijheid gesteld. Voor drugsbezit wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 14-08-2009 15:22 | © Regio Midden en West Brabant |