Politie Gelderland-Zuid

Verkeersongeval met letsel

Beuningen, 14-08-2009 o Een 34 jarige Beuningse vrouw raakte donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur licht gewond bij een verkeersongeval op een kruising ter hoogte van de Kloosterstraat in Beuningen.

De politie kreeg een melding binnen van een aanrijding met letsel tussen een vrachtwagen en een personenauto. De vrachtwagen reed op de Dwars Hommelstraat richting de Hommelstraat. De personenauto kwam uit de richting van de Dijk wilde de Dwars Hommelstraat oversteken richting de Van Heemstraweg. De vrachtwagenchauffeur, een 47-jarige man uit Rijen, gaf de 34-jarige bestuurster uit Beuningen geen voorrang. Hierop botste de Beuningse met haar auto tegen de zijkant van de vrachtwagen.

Op de plaats van de melding troffen de agenten de 47-jarige chauffeur en de 34-jarige Beuningse vrouw aan. De Beuningse zat naast haar auto en leek lichtgewond. Ze verklaarde aan de agenten dat ze zes maanden zwanger was en gaf aan last te hebben van haar buik. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 47-jarige man mankeerde lichamelijk niets. Hij en zijn 21-jarige mannelijke bijrijder werden gehoord op het politiebureau. Tegen de vrachtwagenchauffeur is proces-verbaal opgemaakt. De politie onderzoekt de aanrijding.
(03)

Laatst gewijzigd 14-08-2009 14:30 | © Regio Gelderland-Zuid |