Gemeente Lingewaard

Eerste kavel op Pannenhuis II voor Jansen van Beek

Maandagochtend 3 augustus 2009 heeft de gemeente Lingewaard de eerste bouwkavel op het bedrijventerrein Pannenhuis II in eigendom overgedragen. Autodemontagebedrijf Jansen van Beek uit Doornenburg had de grote eer de eerste kavel, met een oppervlakte van 8000m2 in haar bezit te krijgen. Het autodemontagebedrijf gaat op de nieuwe locatie een modern bedrijf oprichten Het bedrijf zal zich met richten op het demonteren en recyclen van autos en auto-onderdelen.

Onder het toeziend oog van notaris Francois van Schaijk is op 3 augustus de leveringsakte ondertekend. Als eerste zette wethouder Jansen zijn handtekening onder het document. Vervolgens de heren Gijs en Roy Jansen van Beek, namens de firma Jansen van Beek. Met de handtekening van de notaris tot slot is de overdacht verzekerd.

Het bedrijventerrein Pannenhuis II is vooral bedoeld voor bedrijven met een relatief extensief ruimtegebruik, zoals bedrijven in de sectoren transport, bouw, milieu en afvalverwerking. Deze eerste eigendomsoverdracht is een belangrijke stap voor het bedrijventerrein.

Naar verwachting worden binnenkort meerdere koopovereenkomsten gesloten. Wilt u meer verkoopinformatie dan kan contact worden opgenomen met de heer Richard Damhuis (vastgoedadviseur, tel. 026-3260166 / 06-22205124) of de heer Thijs Zee (projectleider namens de gemeente Lingewaard, tel. 026-3260155).