Stadsdeel Amsterdam-Noord

Laatste kans aanmelden Noord Talent Award

Het einde van de inschrijfperiode voor de Noord Talent Award is in zicht. Aanmelden kan nog tot en met maandag 31 augustus om 18.00 uur op www.noordtalentaward.nl. Inmiddels heeft al veel noords talent zich aangemeld voor deze nieuwe talentenjacht.

Meld je nu aan!

Heb je altijd al in de schijnwerpers willen staan en ben je tussen de 12 en 23 jaar? Meld je dan gauw aan voor de Noord Talent Award! Dit is je allerlaatste kans om je talent aan het grote publiek te laten zien en een bedrag van 250 euro winnen die je mag besteden aan jouw talent.

Vijf categorieën: Expo, Lifestyle, Pen, Podium en Sport

Amsterdam-Noord heeft veel talent en daarom zijn er bij de `Noord Talent Award' vijf talent thema's. Naast het thema `Expo' zijn er ook `Lifestyle', `Pen', `Podium' en `Sport'. Kijk voor meer uitleg over de thema's op de wedstrijdsite www.noordtalentaward.nl. Alle inzendingen voor de `Noord Talent Award' lopen via deze site.

Foto van Katrien Mulder: Jong danstalent in Amsterdam-Noord

Uitreiking op Noorderparkfestival

Na de inschrijfsluiting op maandag 31 augustus, zal de jury zich buigen over de inschrijvingen en de nominaties bekendmaken. De prijsuitreiking is op zondag 13 september op het Noorderparkfestival, van 17.00 uur tot 18.00 uur op het Floraparkpodium. Naast eeuwige roem in Noord en een prachtige beker is er een prijs te winnen van 250 euro die besteed kan worden aan de verdere ontwikkeling van jouw talent.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je vragen over de Noord Talent Award ga dan gauw naar de wedstrijdsite.