Beleggers vinden Bartels een 'geldwolf'


WEESP, 20090814 -- De hele vastgoedwereld kent zijn naam, maar wie is advocaat Dion Bartels nu eigenlijk? De een beschouwt hem als een energieke puinruimer die de goede vastgoedfondsen van de slechte scheidt, de ander ziet in hem het perfecte afstudeerproject voor een psychiater.

In ieder geval weet Bartels uitmuntend de aandacht op zijn advocatenkantoor én op zichzelf te richten. Zodra de advocaat vermoedt dat een vastgoedfonds beleggers misleidt, wordt het, volgens tegenstanders nog vóórdat er voldoende steekhoudende feiten te melden zijn, aan de schandpaal genageld. Zijn e-mails zouden louter suggestief zijn; Bartels maakt rook waarvan anderen moeten denken dat er vuur bij hoort.

CASH Magazine heeft, vooruitlopend op een interview met Dion Bartels dat binnenkort in dit grootste beleggersblad verschijnt, een onderzoekje gehouden onder de lezers van de nieuwsbrief CASHToday.nl Hoe denken zij over Dion Bartels? Niet best, zo blijkt. Van de 100 reageerders denken er 65 dat de advocaat `een commerciële geldwolf' is. 18 reageerders vinden dat hij strijdt voor een goede zaak.

CASH Magazine heeft Dion Bartels om een reactie gevraagd. Het interview met hem is te lezen in de nieuwste editie van het tijdschrift, dat eind augustus in de winkels ligt.

Investment Publishers





Investment Publishers