Woodfest het grootste Woodstock tribute festival van Amerika


Met Nederlandse inbreng van Harry Loco

DAVIS (OK), 20090729 -- Op 14 augustus ,percies 40 jaar na dato, start in Davis Oklahoma het grootste Woodstock tribute festival van Amerika.

Drie dagen love, peace and happiness uit het hart van Amerika. Het bijzondere van Woodfest is dat er een nieuwe start wordt gemaakt voor de toekomst; Woodstock-Woodfest-2012.

Er zitten grote veranderingen in de wereld aan te komen, Woodfest haakt hier op in. De Nederlandse protestzanger Harry Loco is hier speciaal voor uitgenodigd. Harry zal twee nieuwe nummers ten gehore brengen; de 2012 song, en All the children of the world, speciaal geschreven voor Woodfest. Harry geeft optredens op alle dagen van het festival (mainstage) Per dag kunnen er 70.000 mensen de shows bijwonen. Bijzonder is dat het signaal nu eens niet uit de Oost of West kust komt maar juist uit Oklahoma een toch wat conservatieve hoek van Amerika. Harry Loco kwam vorig jaar in contact met beatpainter Michael Bowen toen is het balletje gaan rollen. Harry Loco "alles wat Michael voorspeld heeft is to nu toe uitgekomen" De tijd is aangekomen om de "geheimen" van de Summer of love prijs te geven. We moeten nu aan de slag voor de toekomst van onze kinderen.

Artie Kornfeld - de originele Co-Producer of Woodstock '69 werkt mee aan Woodfest





Ingezonden persbericht