Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 13-8-2009

'WIE IS MIJN EX?':
Zwoele aflevering met Ad Visser

Limburg saai? No way, want de meest broeierige aflevering van Wie is Mijn Ex? is vrijdag 14 augustus te zien en draait om de Maastrichtse party animal Denise. De relatie met haar ex stond in het teken van feesten, af en toe zoenen met een ander en een bijzonder mysterieus verhaal.

Bij een heftige liefdesaffaire hoort een alert en scherpzinnig panel. Naast Ruben Nicolai en Fiona Hering is vanavond Ad Visser van de partij.

Ad, zelf al 40 jaar gelukkig in de liefde met zijn vrouw - over liefde en exen:

"Ik ben door mijn brainsessions en kamasutraleer behoorlijk op de hoogte van het mijnenveld van de liefde. Het interessante van dit spel is dat de kandidaten vaak onbewust signalen uitzenden die hen direct ontmaskeren als ex. Vooral bij heftige thema's zoals "ontrouw". Ikzelf ben in principe monogaam. Mijn stelling is: "Ik hou van alle vrouwen, maar het meeste van de mijne.

Dat hij een wandelende muziekencyclopedie is, dat wisten we al. Vanaf vrijdag zal hij de boeken ingaan als de nieuwe Sherlock Holmes.

De kandidaat en zijn exen bluffen, improviseren, charmeren, liegen en bedriegen. Presentatrice Chantal Janzen leidt, voert, stuurt en steunt. Het panel graaft, zoekt, speurt en gokt: wie is de enige echte ex?

'Wie is mijn ex?' is een uniek en helder feel good spel, met een prettig scherp randje. Er wordt gestreden om geld, er wordt ingezet en gekozen, maar uiteindelijk gaat het om de eer, de vooroordelen en de humor. Wie kan het meest overtuigend bluffen over liefde?

'Wie is mijn ex?': vrijdag 14 augustus, 20.30 uur, AVRO, Nederland 3.


---