Ingezonden persbericht


NAVIGON 3310max: altijd actuele kaarten en file-informatie

Vandaag introduceert NAVIGON de 3310max op de Nederlandse markt. Prijs/kwaliteit verhouding is belangrijk voor dit nieuwe navigatiesysteem en kost 199 euro. Het systeem heeft een 4,3 inch scherm en heeft standaard de nieuwste extra's aan boord zoals gratis TMC verkeersinformatie, de nieuwste kaarten voor 40 Europese landen en 80 procent korting op NAVIGON FreshMaps. Met deze korting worden de kaarten 2 jaar lang, elk kwartaal vernieuwd voor eenmalig 19,95 euro.

Amsterdam, 14 augustus 2009 ­ Het vinden van de beste route op elk moment van de dag blijft het belangrijkste criterium voor de kracht van een navigatiesysteem. Daarvoor heeft NAVIGON de 3310max standaard uitgerust met de nieuwste kaarten voor 40 landen in Europa en functies om files te ontwijken. 'We willen de kopers van navigatiesystemen altijd voorzien van de laatste route-informatie. Zo kan iedereen de kaarten twee jaar lang, elke 3 maanden volledig up-to-date maken voor eenmalig ¤ 19,951 en krijg je de laatste file-informaatie via TMC zonder extra kosten,' aldus Allan Friis, Country Manager Benelux bij Navigon. TMC op de 3310max biedt naast de standaard file-informatie de functie TMC Route Info, waarmee bestuurders een alternatieve route kunnen kiezen in het geval van een file. NAVIGON MyRoutes is ook standaard aanwezig en zorgt voor de beste route naar de bestemming op basis van de eigen rijstijl en het moment van de dag. Daarnaast berekent MyRoutes twee alternatieve routes zodat de bestuurder een keuze kan maken tussen de aanbevolen route of één van de andere weergegeven routes.

Anti-stress informatie
De NAVIGON 3310max biedt ook alternatieven wanneer je op zoek bent naar een parkeerplaats. In de buurt van je bestemming geeft het systeem verschillende opties aan waardoor je niet meer lang hoeft te zoeken. Clever Parking geeft openingstijden, contactinformatie en het totaal aantal parkeerplaatsen. De 3310max laat je ook navigeren naar speciale bestemmingen zoals benzinestations en andere locaties. Door te klikken op het symbool (POI) wordt het adres, telefoonnummer en de openingstijden weergegeven en is het mogelijk om daar direct heen te navigeren. Daarnaast biedt de NAVIGON 3310max een hoop informatie op het gebied van veiligheid zoals de Lane Changing Assistant Pro en Reality View Light. Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding is dit navigatiesysteem uitgerust met een stylish 4.3 inch 16:9 plat scherm. Upgraden met extra functies is ook mogelijk via de NAVIGON Fresh Update Portal.

()

####

Over NAVIGON:
Navigon AG is een van de toonaangevende leveranciers van navigatiesystemen. Navigon staat voor hoge kwaliteit GPS-navigatie op Pocket PC's, PNDs en mobiele telefoons dankzij de samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van consumentenelektronica. Daarnaast levert het ook professionele navigatieoplossingen zoals driver-assistance functies voor de automotive OEM-markt. Navigon is opgericht in 1991 en heeft meer dan 400 werknemers bij vestigingen in Azië, Europa en Noord-Amerika. - Navigon. And the world is yours.