Ingezonden persbericht


Persbericht

UC4 Software boekt record financiële resultaten 2009

~ Omzetgroei en uitbreiding klantenbestand voor aanbieder van Intelligent Service Automation ~

14 augustus 2009 - UC4 Software, aanbieder van workload automation en IT procesoptimalisatie-oplossingen, maakt zijn beste fiscale jaar ooit bekend en rapporteert een record aan omzet en winstgevendheid. De financiële resultaten komen drie weken na de overname van SENACTIVE, leider op het gebied van complex event-driven business process modeling-technologie.

De omzet van UC4 groeide aanzienlijk, tot meer dan 65 miljoen dollar wereldwijd. Dit is vooral te danken aan het succes in Europa waar de bedrijfsactiviteiten - ondanks de economische terugval - groeiden met 15 procent. De winst voor belasting is meer dan verdubbeld doordat het klantenbestand dit jaar met 114 nieuwe klanten werd uitgebreid tot meer dan 1600 blue chip-organisaties.

"In het huidige economische klimaat zoeken klanten naar manieren om kosten te verlagen en tegelijkertijd operationele capaciteiten te behouden", aldus Vincent Stueger, CTO bij UC4. "Intelligent Service Automation van UC4 maakt het voor klanten mogelijk om de IT-infrastructuur te optimaliseren. Hierdoor blijven zij verzekerd van een snelle en stabiele online verbinding. Dit wordt nog belangrijker wanneer klanten gaan kiezen voor het inzetten van een mix van on-premise, virtuele en cloud computing-omgevingen. Om de snelveranderende behoeften te kunnen ondersteunen, is een real-time automatiseringsoplossing vereist."

Steeds meer klanten kiezen voor UC4 voor de aanpak van uiteenlopende uitdagingen op het gebied van datacenter-automatisering, waaronder snelle applicatie-integratie, dynamische scheduling en automatisering van de fysieke, virtuele of cloud computing-omgevingen.

"UC4 V8, ons vlaggenschip, automatiseert de IT-infrastructuur voor de volledige lijn van platforms en applicaties en doet dit via een eenvoudige, intuïtieve interface", zegt Vincent Stueger. "In combinatie met UC4 Decision en UC4 Insight, voegen we een essentiële laag van intelligence toe aan de automatisering van kritische IT-taken."

Kijk voor meer informatie over UC4's recente overname van SENACTIVE op: http://www.uc4.com/en/about-uc4/press-room/view/back/473/article/uc4-acquires-senactive/

(309 woorden)




Ingezonden persbericht