BOVAG

14-08-2009
Tien autoverhuurders strijden om titel Autoverhuurder van het Jaar

Tien BOVAG Autoverhuurbedrijven zijn door hun klanten gekozen om in aanmerking te komen voor de titel Autoverhuurder van het Jaar. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Verhuurbedrijven, wordt dit jaar voor de eerste keer gehouden.

Autohuurders konden van mei tot en met juli op de website www.autoverhuurdervanhetjaar.nl stemmen op hun favoriete BOVAG Verhuurbedrijf. Ruim 2.200 mensen deden dat. Uit de 650 deelnemende verhuurbedrijven zijn inmiddels tien bedrijven genomineerd om voor de titel in aanmerking te komen:

Automobielbedrijf Martin Schilder BV, Alkmaar
Autoverhuur Bultman, Apeldoorn
TB Autoverhuur, Breda
Autoverhuurbedrijf Tigchelaar, Breda
MultiRent autoverhuurbedrijven, Leiden
Autorent Het Reestdal BV, Meppel
EasyRent Autoverhuur, Rotterdam
Autop Autoverhuur Sittard BV, Sittard
Autolease en verhuur Henri Greven B.V., Stadskanaal Nefkens Utrecht BV, Utrecht

Klantvriendelijk
De verkiezing is door BOVAG Verhuurbedrijven in het leven geroepen om het meest klantvriendelijke verhuurbedrijf in het zonnetje te zetten, aldus Robert van Almkerk, manager van BOVAG Verhuurbedrijven. Veel mensen maken regelmatig gebruik van de diensten van een verhuurbedrijf, dus er is geen betere manier denkbaar dan de huurder te vragen wat hij of zij van het verhuurbedrijf vindt.

Finale
De tien deelnemers aan de halve finale krijgen bezoek van een onafhankelijke adviseur, die aan de hand van een uitgebreide checklist het verhuurbedrijf in kaart brengt. Mede aan de hand van de resultaten van de checklist selecteert een vakjury vervolgens drie finalisten. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen op 7 oktober tijdens de Jaarvergadering van BOVAG Verhuurbedrijven.
Datum: 14-08-2009