Ingezonden persbericht


Persbericht

G Data stelt Daniëlle van Leeuwen aan als PR Manager Benelux

Danielle van Leeuwen Portrait 08-09 RGB low res
Amsterdam, 13 augustus 2009 - G Data, beveiligingsexpert, heeft Daniëlle van Leeuwen aangesteld als PR Manager Benelux. In deze functie is zij vanaf deze maand verantwoordelijk voor alle pr-activiteiten van G Data in de regio. Van Leeuwen (28) heeft ruime ervaring in pr voor ICT- en online bedrijven. Zo was zij de afgelopen 2,5 jaar als senior account executive bij pr-bureau Text 100 werkzaam voor onder andere Marktplaats, Ebay en McAfee.

Daniëlle van Leeuwen maakt de overstap naar G Data omdat ze zich na een aantal jaren ervaring aan bureauzijde wil richten op één organisatie. Van Leeuwen: "G Data ontwikkelt beveiligingsproducten; bescherming tegen allerlei online bedreigingen en andere narigheden. Het is een uitdaging om dit onderwerp in een positief licht te presenteren - iets waar ik met veel plezier en een aantal leuke ideeën aan begin."

Over haar eerste weken bij G Data is Van Leeuwen zeer te spreken: "G Data geeft medewerkers de ruimte om creatief bezig te zijn met het merk en de producten. Dat vertaalt zich in een open sfeer en een gevoel van vrijheid en vertrouwen."

"Wij denken dat Daniëlle met haar specifieke pr-ervaring en grote netwerk de aangewezen persoon is voor deze functie. Bovendien is er ook een persoonlijke klik, wat de samenwerking naast vruchtbaar ook prettig maakt," zegt Jan Van Haver, Country Manager Benelux bij G Data.

Naast Daniëlle van Leeuwen gaan deze maand nog twee PR Managers aan de slag bij G Data in Frankrijk en Spanje.

Over G Data Security

G Data Security is een specialist in internetbeveiliging en een pionier op het gebied van virusbescherming. G Data ontwikkelde ruim 20 jaar geleden al zijn eerste antivirusprogramma. Geen enkele andere Europese beveiligingsleverancier heeft de afgelopen vijf jaar meer nationale en internationale testoverwinningen geboekt dan G Data. Zo won G Data in Nederland onder meer tests van de Consumentenbond (Beste Koop) en van computerblad PCM (Beste Koop en Beste Product).

Als kwaliteitsleider combineert G Data de beste beveiligingstechnologieën ter wereld in zijn producten. Voorbeelden hiervan zijn de DoubleScan-technologie met twee onafhankelijke virusscanners of de real time beveiliging van het OutbreakShield. De productportfolio van G Data Security omvat beveiligingsoplossingen voor eindgebruikers, middelgrote en grote ondernemingen. G Data beveiligingsoplossingen zijn beschikbaar in de VS, Japan, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Canada, Polen, Korea, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Luxemburg. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Bochum (Duitsland).

Meer informatie is te vinden op www.gdata.nl.