Ingezonden persbericht


16 juli 2009

Persbericht

Cabaretiers vertonen

Kunsten in Zelhem

Op maandag 10 augustus om 20.00 uur verzorgen christelijk cabaretiers Kees Versteeg, cabaretiersduo Tohoe Wabohoe en Jo de Rijck een lachwekkend cabaretfestival. De cabaretiers treden een voor een op op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem en zowel mensen die op het vakantiepark verblijven als daarbuiten zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Het cabaret van Kees Versteeg is een mengeling van diepe filosofische en droge humor, luchtige of ontroerende liedjes, mooie woordgrappen en een goede verhaallijn. Dit jaar treedt hij ook op op het Xnoizz Flevo Festival waar een groot publiek bij aanwezig zal zijn.

Jo de Rijck heeft een clowneske cabaretact waarin hij als cabaretier door een goede spanningsopbouw en een professionele manier van spelen iedereen volledig meeneemt in zijn show. Op een creatieve manier weet hij te zorgen voor een dynamische interactie met de zaal. Zijn cabaretprogramma is voor een breed publiek toegankelijk, het is geschikt voor jongeren en volwassenen

Tohoe Wabohoe (Woest en Ledig) is een jong muzikaal christen-cabaretduo. Paul en Jelle ontmoetten elkaar bij Youth for Christ en het was liefde op het eerste gezicht. Humor en muziek is de rode draad in hun vriendschap. Na een aantal succesvolle troubadouroptredens op het Xnoizz Flevofestival waar duizenden christelijke jongeren op af komen wagen ze nu de grote stap naar een breder publie. Met leuke meezingers, vlammende betogen en vernieuwende theatervormen verkondigen ze zichzelf en hun boodschap.

De entree van het cabaretfestival is ¤ 10,00 en voor kinderen tot 12 jaar ¤ 7,50. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie over deze voorstelling en andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht