Gemeente Sneek


kermisprijzen uit

Wethouder Bargboer deelt kermisprijzen uit

Wethouder Jan Bargboer van de gemeente Sneek heeft op Hardzeildag de traditionele prijzen voor de beste en leukste attracties op de Sneekweekkermis uitgereikt. Een strenge en objectieve jury beoordeelde de attracties in drie verschillende categorieën: grootvermaak, kindervermaak en etenswaar.

In de categorie grootvermaak ging de eerste prijs naar de Super Mous van J. de Voer. Het was de eerste keer dat een attractie van dit formaat, 19 bij 40 meter, op de Sneekweekkermis stond. Een echte blikvanger. In de categorie kindervermaak ging de eerste prijs naar de Power Towerkinderkop van Jut van J.F.A. van Dam. Wethouder Bargboer overhandigde de prijzen tijdens een gezellig samen zijn van alle kermisexploitanten bij de Poffertjessalon. Deze nam vorig jaar de eerste prijs in de categorie etenswaar in ontvangst. Dit jaar ging de eer naar Nougat en suikerwerken van H. v.d. Corput VOF.

De drie winnaars hebben samen met de andere attracties een mooie en sfeervolle Sneekweekkermis verzorgd. De kermis wordt begeleid door de toezichthouders van de gemeente Sneek die met alle tevredenheid terugblikken op een geslaagde Sneekweekkermis.