Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 11.35 uur

Utrecht, 06-08-2009

Man doorgereden na verkeersongeval

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG- Op 5 augustus hebben agenten een man aangehouden voor het doorrijden nadat hij betrokken was bij een verkeersongeval.

Op woensdagavond rond 18.15 uur kreeg de politie een melding dat er een verkeersongeval had plaatsgevonden op de Koningin Wilhelminastraat. Volgens getuigen haalde een man op een bromfiets een auto in, hierbij botste hij op een 20-jarige fietsster uit Bunschoten.

De bromfietser en de fietsster kwamen allebei ten val. Nadat de man gevraagd had of alles goed ging, reed hij weg. Met behulp van het kenteken heeft de politie de verdachte kunnen achterhalen. De 29-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg is aangehouden. De vrouw liep door het ongeval een gekneusd been op.

Hennepkwekerij

SOEST De politie heeft op woensdag 5 augustus een hennepkwekerij opgerold.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie stelden agenten op woensdagmorgen een onderzoek in een woning aan de Doctor SJacobstraat in. Er bleek niemand in de woning aanwezig te zijn, maar de agenten troffen wel een hennepkwekerij van 600 planten aan. De planten en kweekapparatuur werden in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij in.