Politie Noord- en Oost Gelderland

Neede - fietser gewond bij aanrijding                     

Op woensdag 5 augustus raakte een 82-jarige man uit Eibergen gewond toen hij op zijn fiets op de Rondweg in Neede werd aangereden door een personenauto. De man is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeval.


De hulpdiensten kregen omstreeks 18:55 uur de melding van het ongeval. De 82-jarige fietser stak vanaf de Bergweg in Neede de voorrangsweg over en werd daarbij geschept door een 38-jarige automobiliste uit Enschede die over de Rondweg reed. De 82-jarige man is met zwaar letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Zelhem -  Porsche gestolen                                

In de nacht van woensdag op donderdag 6 augustus is er bij een woning aan de Zuivelweg in Zelhem een Porsche gestolen. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal.


De politie kreeg omstreeks 01:20 uur de melding van de diefstal. De eigenaresse van de auto zag vanuit haar slaapkamerraam dat een man zich verdacht ophield bij haar auto, die op de oprit van haar woning geparkeerd stond. In de auto bleek al een andere man achter het stuur te zitten. Hij reed snel met de auto in de richting de Brinkweg weg en pikte zijn kompaan even verderop op die inmiddels gevlucht was. De Porsche van het type 911 SC Coupe is voorzien van het kenteken 56-GHF-6 en heeft een donkergrijze/bruine metallic kleur. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de diefstal te bellen met 0900-8844.




---- --